Hølle BIB bukse (M)

Vikafjell Hølle BIB er en ypperlig skibukse både for dem som liker seg i løypene, og ikke minst for dem som liker seg i pudder.
kr 1 999,00
På lager
Only %1 left
SKU
VI10822
Vikafjell Hølle BIB er en ypperlig skibukse både for dem som liker seg i løypene, og ikke minst for dem som liker seg i pudder. Buksen har høyt liv i et elastisk materiale med regulerbare seler og lang toveis glidelås i front. Formsydde knær og kraftig forsterkning på innsiden av ankel er gode detaljer. Lommer med glidelås på overdel og lår gir godt med oppbevaringsplass. Glidelåser i sidene gir mulighet for mekanisk lufting. Vanntett og ventilerende bukse i et slitesterkt materiale. WP: 15000mm/BP:5000mm
Mer informasjon
Farge Dress Blue
94% Polyester, 6% Spandex, + 95% Nylon, 5% Spandex
Vanskelige flekker gnis inn med oppvaskemiddel, skylles godt og plagget kan deretter vaskes i maskin på 40 grader med vaskemiddel beregnet for ventilerende materiale. Skal ikke tørkes i tørketrommel eller blekes. Plagget kan strykes på lav varme og renses. For vedlikehold av plagget, anbefales det å bruke impregnering for ventilerende materiale etter noen gangers vask.
Copyright © Elements Production AS