Vikafjell

Et friluftsmerke for hele familien. Fra topp til tå. Gode kvaliteter og norsk design.

Fra topp til tå. Gode kvaliteter og norsk design.

Endeløse vidder av svevende natur som bølger seg innbydende mot en horisont som bare beveger seg sammen med deg og åpenbarer nye mål for ferden videre.

Fjellmassiver som ruver opp i himmelen inviterer deg, utfordrer deg hvor enn du vender blikket. Norges natur er en evig dans med elementene hvor du står for koreografien. Vikafjell er blitt et av de store merkene for turglede og oppdagelser. kompromissløs kvalitet og funksjonelt design i et prissjikte ingen andre klarer å overbevise. Kommende kolleksjon trumfer igjen balansen mellom pris og kvalitet, og vi går ufravikelig mot vår eneste målsetning.

Vikafjell skal bli norges største merkevare for den aktive familien.

Design

Vikafjell skal være et klesmerke for hele familien. Et merke som skal tåle de røffe forholdene vi har i Norge, og som i tillegg skal ha god passform og pent design. Siden Vikafjell er et klesmerke for hele familien, legger det urokkelige føringer for pris og kvalitet. Derfor leter vi med lupe for å finne best mulig kvalitet uten at det skal koste for mye.

Utvikling

Alle Vikafjell-produkter starter med et behov fra en av våre samarbeidspartnere eller kunder. Vi får laget prototyper og tester dem, en prosess som gjentas til alle er fornøyde. Denne prosessen tar tid, men sikrer best mulig resultat og sluttprodukt.
Vikafjellet er ett av de mest værutsatte stedene i Norge, og vi vil lage et klesmerke som tilfredsstiller kravene til bruk i dette området. Derfor har alle ytterplagg fra Vikafjell 15 000 mm vannsøyle, og god kvalitet i alle deler. Alle plagg fra Vikafjell vasketestes og brukstestes før de blir godkjent og satt i produksjon.

Kontaktinformasjon

Elements Production AS
Ulvenvegen 344
5217 Hagavik
Norge

DynamicBrands
Copyright © 2020 - DynamicBrands